Våra tjänster

Varningsinfo erbjuder flera effektiva tjänster för att skydda din verksamhet mot bluffakturor.MOBILAPPEN MOBINIX
Vill du undvika telefonförsäljning och marknadsundersökningar så finns inget effektivare än Mobinix. Vi har ett omfattande register över telefonnummer som används av telefonförsäljare och företag som utför marknadsundersökningar. Om någon ringer från ett "känt" telefonnummer får du upp ett varningsmeddelande på din telefon och kan då välja att inte svara.
Appen kostar 49 kr

Ett stöd för företagare och organisationer som drabbats av s.k. bluffakturor Varningsinfo bestrider fakturor, inkassokrav och ansökningar om betalningsföreläggande hos Kronofogden.
Pris: 3.950:- exkl. moms
Det finns även möjlighet att komplettera med en s.k. kostnadsgaranti, vilken innebär att Varningsinfo betalar alla kostnader som uppstår i domstolen. Det gäller kostnader för den advokat som Varningsinfo utser och de kostnader som du som svarande döms att betala.
För dig som kompletterar med kostnadsgarantin bjuder vi på 1 års fri telefonrådgivning när det gäller s.k bluffakturor.
Pris: 1.000:- exkl. moms

Företagare och organisationer har möjligheten att teckna sig för en spärrtjänst/spärrfil som gäller alla de bank- och plusgironummer som används av de företag som lagts in i Varningsinfos register. Varje vecka skickas en uppdaterad spärrfil ut till kunderna och de kunder som vill kan istället välja att själva hämta informationen via webben.
Pris lämnas på begäran.


Relaterat

Skydda dig mot bedragare