ID-Skydd - Gratistjänster

2015-07-19

Marknaden för tjänster som påstås stoppa ID-stölder bara växer. Innan du betalar för ett ID-skydd kan det vara bra att ta reda på vad tjänsten verkligen innebär. Inte sällan innebär den att när någon av dina uppgifter ändras hos en myndighet så underrättas du omgående. Det kan i vissa fall även innebära att när någon försöker handla i ditt namn och företaget begär kreditupplysning så får du en omedelbar underrättelse. Detta gäller dock bara om säljföretaget använder "rätt" kreditupplysningsföretag, alltså det som är kopplat till ID-skyddet.


Varför inte börja med någon av dessa gratistjänster ?


Minmyndighetspost och Kivra

Kommentera

Kommentarer publiceras utan förhandsgranskning, vilket innebär att du själv är ansvarig för det du skriver.


Namn *
E-post *
Meddelande *
Följ bloggen via RSS

Dick´s blogg         Varningsinfo.se har utgivningsbevis

Senaste inlägg

Arkiv