Swecube - vilseledande telefonförsäljning

2013-04-11

Swecube fortsätter kontakta företagare och varna för att företagarna finns med på sidor som kostar pengar. Se länk Hjälp med bluffakturor - ofta rena bluffen

Detta mail fick vi idag (2013-05-24) från en företagare som kontaktats av Swecube.

Hej!
Fick idag ett samtal från en mycket otrevlig försäljare, Swecube Alingsås, som ringde mig på mitt hemnummer och sa att jag behövde deras hjälp mot de oseriösa telefonkatalogbolagen. När jag sa att jag har Nix telefon (på mitt privata nummer) Reklamspärr och Varningsinfo så svarade han att han inte kan hjälpa någon som inte vill ha hjälp. Men du kommer att få stora problem med dessa bolag som kommer att stämma dig och skicka bluffakturor. Inte vidare seriöst!
Han ringde från telefonnummer: 0322-303520.
Med vänlig hälsning

Kommentera

Kommentarer publiceras utan förhandsgranskning, vilket innebär att du själv är ansvarig för det du skriver.


Namn *
E-post *
Meddelande *
Följ bloggen via RSS

Dick´s blogg         Varningsinfo.se har utgivningsbevis

Senaste inlägg

Arkiv